Hej!
Hej jag heter Lotta Kajsäter är 44år och bor i Hagby 18km utanför Uppsala, med min familj, fyra hundar och en häst. Djur har alltid varit ett stort intresse, särskilt hund och hästar. På gymnasiet utbildade jag mig till djurvårdare och arbetade därefter med kor och grisar på SLU:s gård kungsängen.

Trädgård är mitt andra stora intresse. 1990 utbildade jag mig till trädgårdsmästare. Jag drev och arbetade på Rosendals trädgård i Uppsala tillsammans med min pappa och syster. Att skapa, forma och utveckla var en stor del av arbetet på Rosendal.

2002 blev jag färdig hundfrisör. Arbetet som hundfrisör innebär mycket skapa och forma frisyrer, även hanteringen av hunden är något jag tycker om. Alla hundar är individer och kräver olika hantering för att känna sig trygga. Att arbeta som hundfrisör är ett intressant och givande yrke.

Jag utbildar mig kontinuerligt i olika ämnen inom hundhållning. Senaste utbildningen som jag blev klar med var friskvårdskonsulent för hund, en mycket intressant utbildning. Vi kan göra väldigt mycket för hunden genom att förebygga skador och ohälsa så tidigt som möjligt i livscyckeln.


Mina utbildningar;
• Diplomerad hundfrisör 2002
• Ettårig utbildning i hundmassage på Axelsson animalschool. Examen jan 2006
• Ettårig hundetologi utbildning på hundcampus i Hälleforslärare Lars Fält. 
  Examen dec 2006.
• Ettårig friskvårdskonsulent utbildning för hund på Hundkuranten. Huvudlärare 
  Anna Holmgren och Marie Söderström Lundberg. Examen feb 2010.
• Olika kurser i lydnad, spår, agility, jakt, med de egna hundarna.

 
Hagby Hundtrim har naturligtvis ansvarsförsäkring och F-skattsedel.